Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #161

Published: April 11, 2023, 4:35 p.m.

b'Op Tweede Paasdag kropen Thijs 1, Yannick en Levien achter de microfoon om het nodige NAC-nieuws weer te bespreken. De overwinning tegen FC Den Bosch kwam aan bod, net zoals het vreemde bericht over Toon Gerbrands, die ook ineens bij Vitesse zijn adviezen leek te gaan rondstrooien. Verder blikken de heren uitgebreid vooruit op de derby van aanstaande vrijdag. Wat brengt de wedstrijd tegen Willem II? \\n\\nEenvoudige overwinning tegen Den Bosch \\nNAC won vrijdagavond vrij eenvoudig van FC Den Bosch. Na een weinig enerverende eerste helft, liep de thuisploeg na rust eenvoudig weg bij de tegenstander. Het resulteerde in een 2-0 overwinning en veel complimenten voor Omarsson en Garbett, volgens de mannen de twee spelers die er bovenuit staken op Goede Vrijdag.\\n\\nToon ook naar Vitesse? \\nOp de wedstrijddag kwam daar ineens een opmerkelijk bericht. Adviseur Toon Gerbrands zou ook de leiding van Vitesse bij gaan staan. NAC en Gerbrands ontkrachtte het gerucht, maar de adviseur zou wel met een paar mensen gaan praten in Arnhem. Is dat een wenselijke situatie of moet NAC dat niet willen?\\n\\nDerby voor de deur \\nVoor veel supporters is dit d\\xe9 wedstrijd van het seizoen: NAC - Willem II. Hoe gaat de sfeer zijn nu er geen uitpubliek op de tribunes zit? En wat is eigenlijk het mooiste derby-moment voor de heren in de studio? Alles komt aan bod!\\n\\nVeel luisterplezier!'