California dreaming - Osa 2

Published: Feb. 25, 2021, 3 p.m.
Duration: 13 minutes 48 seconds

Iltasatujakso: Jatkoa edelliseen tarinaan. Saadaanko Viktorista kuorittua esiin aito gangsteri vai joutuuko päähenkilömme palaamaan maitojunalla takaisin Espooseen? Vaikka tarina onkin varsin jännittävä, koita silti saada nukutuksi. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

California dreaming - unelmia etsimässä

Published: Feb. 24, 2021, 3 p.m.
Duration: 16 minutes 36 seconds

Iltasatujakso: Tässä jaksossa Espoolainen Viktor pakkaa suuret unelmansa matkalaukkuihin ja lähtee Hollywoodiin näyttelemään erääseen B-luokan gangsterielokuvaan. Toitottavasti nautit matkasta, hyvää yötä ja Kauniita Unia! :)

Listed in: Fiction

Mielen levähdyspaikka

Published: Feb. 23, 2021, 3 p.m.
Duration: 7 minutes 7 seconds

Tässä jaksossa etsimme mentaalisen spa_alueen lähellä sijaitsevaa mielen levähdyspaikkaa. Siellä ei ole aikaa, ei huolia, eikä murheita. Pelkästään raitista ilmaa ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Luen sulle astrologiaa 30min

Published: Feb. 22, 2021, 3:24 p.m.
Duration: 31 minutes 22 seconds

Sain kuulijalta käyttööni ilmeisesti jonkunlaisen Astrologian perusteoksen, Carolyne Fauknerin Astrologian. Opin heti että edellisessä jaksossa lukemani Anna-lehden horoskoopit eivät ole sitä hyvää kamaa tässä skenessä. Tervetuloa mukaan puolituntiselle matkalle astrologian maailmaan! :) 

Listed in: Fiction

Horoskoopit

Published: Feb. 19, 2021, 3:22 p.m.
Duration: 15 minutes 56 seconds

Tässä toivejaksossa perehdymme siihen mitä horoskoopit ovat ja luemme päivän horoskoopit kaikille. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

27 Club - Ajatuksia vanhenemisesta

Published: Feb. 18, 2021, 3:23 p.m.
Duration: 15 minutes 43 seconds

Tässä jaksossa vietetään Klausin digitaalisia synttäreitä ja pohditaan ikääntymistä. Tervetuloa mukaan bileisiin, tosi kiva nähä sua täällä! :) 

Listed in: Fiction

OUR DAY - mitä ihmiskunta teki tänään?

Published: Feb. 17, 2021, 2:35 p.m.
Duration: 11 minutes 47 seconds

MY DAY alkaa olla jo vanha ja ummehtunut konsepti, siksi päätimme lanseerata OUR DAY:n, eli ihmiskunnan päivän kulkua käsittelevän formaatin. Kaikkea tärkeää ei tietenkään saatu mahtumaan mukaan mutta tämä toimii kuitenkin jonkunlaisena pintaraapaisuna siihen, mitä tänään tapahtui ja paljonko meitä täällä on. Toivottavasti nautit jaksosta, hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Lisää asioita joiden tietämisestä saattaa olla hyötyä elämässä

Published: Feb. 16, 2021, 3 p.m.
Duration: 16 minutes 35 seconds

Maailma on täynnä tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita. Tässä jaksossa painetaan TAAS Wikipedian "satunnainen artikkeli" -painiketta ja katsotaan mitä mielenkiintoista sieltä löytyy.  Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :)

Listed in: Fiction

Asioita joita sun olis ehkä hyvä tietää

Published: Feb. 15, 2021, 3 p.m.
Duration: 14 minutes 11 seconds

Maailma on täynnä tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita. Tässä jaksossa painetaan Wikipedian "satunnainen artikkeli" -painiketta ja katsotaan mitä mielenkiintoista sieltä löytyy.  Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :)

Listed in: Fiction

Voiko ystävällisyyttä olla liikaa?

Published: Feb. 12, 2021, 3 p.m.
Duration: 10 minutes 23 seconds

Tässä jaksossa puhutaan ystävällisyydestä. Se on harvinainen, mutta elintärkeä voimavara, jota me kaikki voimme viljellä ympärillemme. Kiitos kun kuuntelit ja hyvää yötä & Kauniita Unia!

Listed in: Fiction

Se kuuluisa ”oma juttu”

Published: Feb. 11, 2021, 3 p.m.
Duration: 9 minutes 31 seconds

Itseilmaisu on tärkeää. Miten sinä ilmaiset itseäsi ja haluaisitko kenties löytää uusia itseilmaisun kanavia? Näitä teemoja pohdimme tämän päivän jaksossa. Kiitos kun kuuntelit ja hyvää yötä & Kauniita Unia!

Listed in: Fiction

”Mua ei kiinnosta mitä ne ajattelee” - suuri itsetuntokeskustelu

Published: Feb. 10, 2021, 3 p.m.
Duration: 10 minutes 23 seconds

Itsetunnosta puhutaan paljon, mutta mitä se varsinaisesti on? Kenellä on hyvä itsetunto ja mistä se johtuu? Tämän tyylisiä kysymyksiä pohditaan suuressa itsetuntokeskustelussa. Kiitos kun kuuntelit ja hyvää yötä & Kauniita Unia!

Listed in: Fiction

Mikä kaikki on hauskaa?

Published: Feb. 9, 2021, 4 p.m.
Duration: 7 minutes 13 seconds

Jaksossa pohditaan huumorintajua ja hauskuutta. Mille saa nauraa ja mille ei? Kuka on hauska ja miksi? Kiitos kun kuuntelit ja hyvää yötä & Kauniita Unia!

Listed in: Fiction

Moni meistä on kiittämätön

Published: Feb. 8, 2021, 4 p.m.
Duration: 10 minutes 23 seconds

Kiitollisuus on vaikea laji. Monella meistä on kuitenkin lukuisia syitä olla kiitollisempi. Jaksossa otetaan vastaan kiitollisuuden haaste ja pyritään arvostamaan sitä mitä meillä on. Kiitos kun kuuntelit ja hyvää yötä & Kauniita Unia!

Listed in: Fiction

MENTAALINEN SPA_ALUE

Published: Jan. 25, 2021, 1:55 p.m.
Duration: 10 minutes 49 seconds

Tervetuloa Kauniita Unia 4. kaudelle! Kauden ensimmäisessä jaksossa siirrymme mielemme maisemissa mentaaliselle spa-alueelle, jossa huolet ja murheet eivät paljoa paina.  Ja hei, mikäli jäit jakson jäljiltä levottomaksi, kannattaa kokeilla kellumista Float Kallion ja Roban kelluntatankeissa. Koodilla "kauniitaunia" saat 15% alennuksen kellunnasta osoitteessa wefloat.fi 

Listed in: Fiction

JOULUPUKKI AVAUTUU

Published: Dec. 18, 2020, 12:37 p.m.
Duration: 5 minutes 55 seconds

Tässä jaksossa otamme yhteyden itse juhlapyhien päähenkilöön, eli joulupukkiin. Hän kertoo meille miten tiukoista ajoista on selvitty Korvatunturilla. Hyvää joulua, onnellista uutta vuotta ja ennen kaikkea Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Karu totuus podcast -skenestä

Published: Nov. 18, 2020, 2:49 p.m.
Duration: 17 minutes 48 seconds

Tässä jaksossa pohjoismaiden kuuluisin podcast -kriitikko Amos Retku lataa suorat sanat Suomen podcast -skenestä. Kiitos että olitte mukana Kauniita Unia 3. tuotantokaudella. Nähdään taas seuraavalla tuottarilla uusien aiheiden merkeissä! :) 

Listed in: Fiction

Olet todennäköisesti nero

Published: Nov. 11, 2020, 6:25 p.m.
Duration: 22 minutes 18 seconds

Tässä jaksossa pohdimme taidetta, modernia taidetta ja nykytaidetta. Mitä taide on, kuka sitä tekee ja miksi? Raapaisemme näiden laajojen ja vaikeiden kysymysten pintaa viulun ja pianon säestämänä. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Vaali_ Spe$iaali

Published: Nov. 3, 2020, 7:43 p.m.
Duration: 23 minutes 18 seconds

Tässä jaksossa lämmittelemme tulevia Yhdysvaltain vaaleja varten. Käymme läpi keskeisiä sitaatteija edellisiltä presidenteiltä ja pureudumme kiinnostaviin faktoihin. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Sertifioitu sähköpotkulautajäbä

Published: Oct. 28, 2020, 10:06 a.m.
Duration: 9 minutes 55 seconds

Tämä jakso on katsaus harvinaislaatuisen yksilön elämään. Tutustumme henkilöön,  jonka suurena intohimona on sähköpotkulautailu. Nyt on aika virittää kypärät päähän ja pakata reilusti reissumieltä reppuun sillä tämä matka on vauhdikas, muttei mutkaton. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :)

Listed in: Fiction

Paini painajaisten kanssa

Published: Oct. 21, 2020, 8 a.m.
Duration: 10 minutes 4 seconds

Tuntuuko joskus siltä että maailma menee ihan päin helvettiä? Noh, ei se mitään, se on täysin normaalia. Tässä jaksossa kipuamme saapuu lievittämään filosofi Lauri Paloheimo, jonka matkassa pääsemme turvallisesti kielen ja mielen tuolle puolen. Oivalluttavia kuunteluhetkiä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Tää somehomma ei voi olla terveellistä

Published: Oct. 14, 2020, 1:57 p.m.
Duration: 11 minutes 36 seconds

Tässä jaksossa pohditaan hieman sosiaalista mediaa ja sen aiheuttamia lieveilmiöitä. Muista että yöllä pitää nukkua, eikä somettaa! Kauniita Unia :) 

Listed in: Fiction

Syitä miksi en aina nuku niin hyvin

Published: Oct. 7, 2020, 6:51 p.m.
Duration: 17 minutes 37 seconds

Tässä jaksossa Klaus käy läpi erilaisia valvottavia tekijöitä suurista globaaleista ongelmista aina mikrotasolle saakka. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Nauru tappoi kauneuden

Published: Sept. 30, 2020, 11:35 a.m.
Duration: 11 minutes 13 seconds

Varaudu lämpimiin aaltoihin ja kosteisiin silmäkulmiin, kun filosofi Lauri astuu lavalle kertomaan hieman faktoja elämän perusasioista. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Tarina_tuokio

Published: Sept. 23, 2020, 3:48 p.m.
Duration: 15 minutes 22 seconds

Tässä jaksossa puhutaan tarinoista ja kaunokirjallisuudesta. Tarinat ympäröivät meitä ja me kerromme niitä jatkuvasti itsellemme ja toisillemme. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) 

Listed in: Fiction

Mä soitan sulle <3

Published: Sept. 16, 2020, 3:46 p.m.
Duration: 9 minutes 11 seconds

Tervetuloa Kauniita Unia 3. kauden pariin. Tässä ensimmäisessä jaksossa minä soitan sinulle ja me vaihdamme kuulumisia. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

Nuoruuden_loppu

Published: Aug. 19, 2020, 4:21 p.m.
Duration: 12 minutes 35 seconds

Tässä 2. kauden viimeisessä jaksossa juhlitaan tuottarin päätösbileitä, kohtuudella tietenkin. Kiitos kun olet ollut mukana ja toivottavasti nähdään myös 3. kaudella. &nbsp;&nbsp;// Kertoja: Lauri Paloheimo, Klaus: Klaus Hietala, Anette: Alina Keskinen, Aleksi: Antti Poikolainen&nbsp;

Listed in: Fiction

Lempeät_värähtelyt

Published: Aug. 12, 2020, 2 p.m.
Duration: 9 minutes

Tällä kertaa luvassa ei ole tarinaa vaan ainoastaan positiivisia sanoja ja lempeitä fiiliksiä. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) Äänessä: Klaus Hietala, Jessika Eikonsalo, &nbsp;Imade Okungbowa.

Listed in: Fiction

Töihin_paluu

Published: Aug. 6, 2020, 9:17 a.m.
Duration: 20 minutes 15 seconds

Tässä jaksossa palataan takaisin työpaikalle, eli ns. sorvin ääreen. Koodiguru Jack saa kuulla kunniansa huonosta käytöksestä ja toimitusjohtaja Marc uhkaa hypätä ikkunasta ulos. Hyvää yötä ja Kauniita Unia! :) Kertoja: Lauri Paloheimo / Susanna: Anastasija Kuzmina (teki myös kansikuvan!!) / Jack: Tuomas Koski / Marc: Klaus Hietala&nbsp;

Listed in: Fiction

LinkedIn_lounas

Published: July 29, 2020, 9:05 a.m.
Duration: 15 minutes 42 seconds

Tässä jaksossa yhteiskuntatieteilijäksi vasta valmistunut Jonah Weber ja kiinteistövälittäjä Jussi "Estatus" Tonttinen käyvät lounaalla. Hyvää yötä ja kauniita unia! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

Tinder_tragedia

Published: July 23, 2020, 10:16 a.m.
Duration: 22 minutes 42 seconds

Tässä jaksossa Henkka ja Annika käyvät Tinder-treffeillä. Hyvää yötä ja kauniita unia! :)&nbsp; (Kertoja: Lauri Paloheimo / &nbsp;Henkka: Klaus Hietala / Annika: Imade Okungbowa)

Listed in: Fiction

HISTORIALLINEN ETÄLUENTO (Lääkärisi suosittelee)

Published: July 15, 2020, 12:23 p.m.
Duration: 32 minutes 3 seconds

Tässä jaksossa kaksi eläkkeen kynnyksellä olevaa professoria pääsevät vetämään sosiologian johdantoluentoa Zoomin välityksellä. Hyvää yötä ja kauniita unia! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

2 alokasta & 1 alik. (INTTISPE$IAALI)

Published: July 8, 2020, 12:07 p.m.
Duration: 17 minutes 33 seconds

Tämä armeijasta kertova erikoisjakso on omistettu kaikille juuri palvelukseen astuneille, sen jo suorittaneille, suorittamatta jättäneille ja oikeastaan kaikille muillekin. Kaikki hahmot ovat fiktiivisiä, eikä niistä saa loukkaantua. &nbsp;Jaksossa vierailevat ääninäyttelijät Lauri Paloheimo (Alok. Lehmus) ja Jerry Penttilä (Alik. Sota-Tero).&nbsp;

Listed in: Fiction

"SE KUVA" - veteraanipoliitikko sekoilee somessa

Published: July 1, 2020, 11:24 a.m.
Duration: 15 minutes 53 seconds

Tässä jaksossa veteraanipoliitikko Wallu on postannut arvelluttavan kuvan someen. Hän käy tilannetta läpi assarinsa kanssa. Hyvää yötä ja Kauniita Unia!&nbsp;

Listed in: Fiction

Maailman ehkä isoimmat UG festarit (part 2)

Published: June 24, 2020, 5:59 p.m.
Duration: 12 minutes 28 seconds

Tässä jaksossa Iso M joutuu tiukkaan paikkaan ja festareiden kohtalo on epävarma. Hyvää yötä ja hei, muista ettei pidä haukata liian isoa palaa kerralla.&nbsp;

Listed in: Fiction

Maailman ehkä isoimmat UG festarit

Published: June 17, 2020, 1:48 p.m.
Duration: 14 minutes 12 seconds

Tässä jaksossa iso M joutuu ongelmiin, sillä globaalista pandemiatilanteesta johtuen hänen järjestämänsä festarit joudutaan perumaan. Jakso on toteutettu yhteistyössä Float Kallion ja Float Roban kanssa, varaa oma rentouttava kelluntasi osoitteesta wefloat.fi

Listed in: Fiction

Ultimaattinen unimeditaatio

Published: April 22, 2020, 7:13 p.m.
Duration: 8 minutes 33 seconds

Tämä on Kauniita Unia podcastin ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso. Tällä kertaa luvassa ei ole tarinaa, vaan kuulijat palkitaan unimeditaatiolla. Kauniita Unia ja ennen kaikkea kiitos! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

Asioita joista olisi hyvä keskustella

Published: April 16, 2020, 11:53 a.m.
Duration: 15 minutes 49 seconds

Tässä jaksossa henkilö 1 ja henkilö 2 menevät treffeille juomaan Pepsi Maxia ja keskustelemaan tärkeistä aiheista.&nbsp;

Listed in: Fiction

Jones muuttaa kommuuniin

Published: April 8, 2020, 12:17 p.m.
Duration: 21 minutes 26 seconds

Tässä jaksossa Jones tahtoo etsiä sisäistä rauhaa ja saman henkisiä ihmisiä, joten hän päättää muuttaa kommuuniin. Jonesin energiat ja värähtelytaajuudet eivät kuitenkaan kohtaa kaikkien kommuunin asukkaiden kanssa.&nbsp;

Listed in: Fiction

Jones & onnellisuuden paradoksit

Published: April 1, 2020, 4:47 p.m.
Duration: 19 minutes 20 seconds

Tässä jaksossa päähenkilömme Jones etsii onnellisuutta. Hyvää yötä ja kauniita unia!&nbsp;

Listed in: Fiction

8 miljoonaa vuotta sitten

Published: March 25, 2020, 1:17 p.m.
Duration: 16 minutes 17 seconds

Tässä jaksossa matkaamme maailman historiassa 8 miljoonan vuoden takaiseen aikaan, jolloin ihmisapina nimeltä Marco keksii mm. kävelemisen. Hyvää yötä ja kauniita unia! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

Anti-paperistit vs. paperistit #EP5

Published: March 18, 2020, 10:10 a.m.
Duration: 16 minutes 32 seconds

Tämä jakso vie meidät määrittelemättömään tulevaisuuteen, jossa paperia hamstranneet paperistit ja heidän käsisuihkua hyödyntävät vastustajansa ottavat oikein kunnolla yhteen. Nauttikaa tästä kuunnelmasta ja kuten aina, kauniita unia! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

Eroahdinkoa Mäkkärillä part 2

Published: March 11, 2020, 8:47 a.m.
Duration: 11 minutes 29 seconds

Tässä jaksossa Marco juo paljon alkoholia ja joutuu muuttohommiin. Elämä ei aina ole helppoa. Hyvää yötä ja kauniita unia! :)&nbsp;

Listed in: Fiction

Eroahdinkoa Mäkkärillä part 1

Published: March 4, 2020, 1:48 p.m.
Duration: 12 minutes 11 seconds

Tässä jaksossa Marco (C:llä) ja Jessika (K:lla) ajautuvat parisuhteessaan umpikujaan. Kuuntele ja nauti. Ja hei, ennen kaikkea, kauniita unia! ;)&nbsp;

Listed in: Fiction

Kulttihommia Pasilassa, part 2

Published: Feb. 26, 2020, 2:11 p.m.
Duration: 11 minutes 21 seconds

Tervetuloa Kauniita Unia podcastin toisen jakson pariin. Mitä ihmettä Pasilassa oikein tapahtui? Siihen saat vastauksen tässä jaksossa.&nbsp;

Listed in: Fiction

Kulttihommia Pasilassa, part 1

Published: Feb. 18, 2020, 12:08 p.m.
Duration: 13 minutes 48 seconds

Tässä mystisessä podcastissa Klaus Hietala yrittää johdattaa kuulijan turvallisesti lepoon ja kauniiden unien pariin. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Pasilassa tapahtuvaan kulttitoimintaan. Kuka on mestari ja miksi kaikki käyttävät ruskeita vaatteita?&nbsp;

Listed in: Fiction